Egy 19 éves lány feljegyzései az életről, a tanulás szépségéről, szerelemről, és a mindennapok megéléséről...
"Ha az emberek meggyőznék magukat arról, hogy mind közül a mai nap a legfontosabb, nagyobb eséllyel lehetnének boldogok."
(Ana Maria Braga
MENÜ

Üdvözöllek a honlapomon!

 

Ha már idetaláltál, nézz körül, olvasgass, hátha színesebbé tudom tenni a napod. :)

Sokminden történt velem eddigi életem során, pedig még csak 19 éves vagyok (a részleteket a "Rólam" menüpontban találod - folyamatosan fogom szerkeszteni, akárcsak a "Naplómat").

Ma (2012. 01. 15.) új életet kezdek: mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy erkölcsösen és boldogan éljek; a jóra figyelni, felerősíteni azt, a rosszat pedig elnyomni (de nem elfelejteni, hogy van).

 

Mindenkinek szép napot kívánok!

"Élj úgy mintha ma lenne az utolsó napod. Tanulj úgy mintha örökké élnél."
(Mahatma Gandhi)

 

2012. 01. 16. Hétfő

Ma elolvastam a horoszkómomat 2012-re, ami eléggé érdekes ahhoz, hogy megosszam Veletek...

BAK (XII. 22. - I. 20.)

2012 a karrier éve

Csendes időszakokra számíthat. Élete nyugodtabb lesz, és összhangban folyik majd személyiségével. Hangulatváltozásai azonban továbbra is lesznek, és változtatásra is lehetősége nyílik. A kérdések, mérlegelések ugyancsak jellemezni fogják. A spiritualitást se hagyja veszni - elmélkedjen, szálljon magába.

 

MUNKA

Ezen a téren kiszélesednek, kitisztulnak a víziói. Körvonalazódik, hogy mi is a feladata. Kreativitása hirtelen ébred fel. Fölöttesei értékelik komolyságát és odaadását. Ha változtatni akar karrierjén, idén alkalma lesz rá, hogy szembesüljön az Önben rejlő képességekkel.

 

(***majd még folytatom, de most folytatom a takarítást, mert anyukám ma jön haza***)

 

Asztali nézet