Egy 19 éves lány feljegyzései az életről, a tanulás szépségéről, szerelemről, és a mindennapok megéléséről...
"Ha az emberek meggyőznék magukat arról, hogy mind közül a mai nap a legfontosabb, nagyobb eséllyel lehetnének boldogok."
(Ana Maria Braga
MENÜ

Azt olvastam valahol: A jó lányok naplót vezetnek, a rosszaknak sosincs idejük. Én mától írok naplót, megosztom veletek az életem (szinte) minden pillanatát.

 

2012. 01. 16.  (Hétfő)

Szép napot minden kedves olvasómnak! Elhatároztam, hogy minden nap valamilyen elgondolkodtató idézettel készülök Nektek...

 

A mai idézet:

"Ígérd meg, hogy fordítasz arra időt, hogy szerencsésnek, boldognak és sikeresnek érezd magad. Ne pazarold az időd arra, hogy kétségbeesetten vágyakozz dolgok után."   (Tuti gimi c. sorozat)

 

Ma se voltam suliban... Nagyon csúnyán elaludtam, és pénzem is alig volt, épp csak eljutottam volna.

Délelőtt rengeteget írtam, mikor még feküdtem, de nem mentettem el, csak becsuktam az oldalt. :/ Rakodtam, takarítottam egész nap, mert anyukám ma jön haza Görögországból. A munka miatt sem a karácsonyt, sem a születésnapomat nem tölthettük együtt. Már várom őt, de még ki kell előtte jegyzetelnem a földrajzot, hogy lássa: igyekszek. 

Most megyek enni, még talán a sorozatot is megnézem, aztán tanulás :)

 

További szép estét Mindenkinek! :* (L)

21:16

Nos hát... Földrajzot kijegyzeteltem, tanultam is, de nem sokat, úgyhogy holnap már fél 6kor indulok suliba, hogy még jobban megtanuljam, meg a szlovák irodalmat is (igen, magyar vagyok, de Szlovákiában - magyar iskolába járok...)

Remélem a holnapi nap folyamán minden renben lesz, és nem fogok stresszelni (mondhatni idén először megyek iskolába)...

 

Mindenkinek jó éjszakát, aztán holnap legyen szép napotok! :)

 

Asztali nézet